Konfirmation 17. maj 2019

 

Til 7.klasses forældre

 

Kære kommende konfirmandforældre

 

                             Det ser ud til, at det indtil videre ligger fast, at konfirmand-undervisningen for Bjergby og Mygdals børn bliver i Hjørring, og næppe kommer tilbage her til Bjergby-Mygdal.

 

                             I de forløbne år er langt de fleste konfirmander fra Bjergby og Mygdal sogne blevet konfirmerede herude, også selv om de er blevet undervist i Højene. Derfor denne invitation til indskrivning.

 

                             De sidste par år har vi inviteret dem, der gerne vil konfirmeres i Bjergby eller Mygdal kirker, til 4 aftenarrangementer herude, så præst og konfirmander kunne lære hinanden at kende og så konfirmanderne også kunne lære lidt om netop deres kirker og sogne. Sådan vil vi også gøre næste år.

 

                             Da det er blevet sent på året, venter vi med indskrivningen til efter sommerferien, men inviterer allerede nu til en gudstjeneste i Bjergby kirke tirsdag den 21.august kl. 19:00 med efterfølgende møde i sognehuset for alle kommende konfirmander og deres forældre.

 

Her vil der være indskrivning til konfirmandundervisning samt almindelig orientering om konfirmandundervisningen og konfirmationen næste år.

 

Vi håber alle har mulighed for at komme, og jeg behøver ikke jeres dåbsattester el. noget andet. Ellers kan man tilmelde sig pr. mail til mig, - men det er bedst at møde op, for at vi kan mødes inden det hele begynder, og jo især også for at jeg også kan høre ønsker og forslag til det lokale indslag i den kommende konfirmandundervisning.

Det ville være fint, hvis man allerede nu sender en SMS til mig på 60833509 eller mail til LRB@KM.DK, med konfirmandens navn og mobilnummer, så vil jeg sende en påmindelse ud i august, inden indskrivningen.

                             Konfirmationerne ligger i øvrigt som altid på Store Bededag, og det bliver fredag den 17.maj 2019 kl. 9.00 i Mygdal og kl. 11.00 i Bjergby. 

 

Med venlig hilsen og god sommer…

Menighedsrådet for Bjergby og Mygdal sogne v/Alice Rokkjær

 og                   Sognepræst Lars Brinth,

Bjergby-Mygdal pastorat,

Kirkevænget 15, Bjergby;

tlf.: 98971022; mail: lrb@km.dk;

 

 
 
 
SITEMAP:VelkommenOm Bjergby-MygdalGudstjenesterDet sker i SognehusetKonfirmanderFamiliegudstjenesterKoncerter m.v.GalleriSognepræstenMenighedsrådKorBeretningerAnsatteSeo (IKKE SLETTE!!)SogneeftermiddagFællesspisning