Kor

 

Nyt !!

 

Børnekor og Juniorkor i Bjergby-Mygdal kirker.

 

Når det nye skoleår begynder til august, starter vi et nyt Børnekor 0.-3. klasse og Juniorkor i kirkeregi.

 

Vi vil gerne ved kirkerne give børnene mulighed for at opleve fællesskabet ved at synge i kor. I I korene vil vi synge et bredt udvalg af sange og salmer, både klassiske, rytmiske, danske og udenlandske.

Hvis vi får tilslutning nok vil vi også lave en børnekorsmusical. Det kommer alt sammen til at foregå i ”børne-/juniorhøjde”.

Koret skal selvfølgelig også optræde og vil medvirke ved forskellige arrangementer i kirkerne.

 

Koret ledes af undertegnede. Jeg har mange års erfaring i at lede både børne- og voksenkor. Jeg kan lide al slags god musik og spiller selv både klassisk og rytmisk musik. For mig er det naturligt at beskæftige sig med al den musik der omgiver os - både den gamle og den nye. Det vil jeg gerne dele med børnene.

 

Vigtigt: Det kræver ikke et særligt sangtalent for at komme med i koret. Alle, både drenge og piger kan være med.

 

I næste nummer af ”To Sogne” kommer der nærmere detaljer om øve tid og sted, men hvis du er interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte mig på mobil 61 65 63 33 el. peterlindhardttoft@gmail.com

 

Organist, Peter Lindhardt Toft, barselsvikar for Benedikte Hauge

 

 

 

 

Bjergby-Mygdal kirkers voksenkor!

 

Hvem er vi?

Til Bjergby og Mygdal kirker er der knyttet et voksenkor på ca. 17 sangere der synger flerstemmigt korsang.

Koret medvirker ved en række gudstjenester året igennem, samt optræder ved sogne-, sangaftener og koncerter. Repertoiret er bredt, og består udover danske sange og salmer også af anden gudstjenesteegnet musik, klassisk såvel som rytmisk.

 

To gange om året indgår koret i Vendsyssel Fælleskor, sammen med korene fra Hirtshals og Tversted-Uggerby kirker. Det giver mulighed for at synge kormusik man ikke kan synge som et lille kor.

 

Hvem er dirigent?

Koret ledes af organist Benedikte Hauge Mortensen, pt. af barselsvikar Peter Lindhardt Toft.

 

Hvem kan være med?

Alle med lyst til og med mod på at synge sammen med andre, og som har lyst til at bakke op om korets optrædener og prøver kan være med. Nodekendskab er ikke en betingelse for at deltage.

 

Hvor og hvornår øves der?

Koret øver i Bjergby og sognehus kirke onsdage fra kl. 19:00-21:00 med indlagt kaffepause.

 

Hvad koster det at deltage?

Der er ingen fast kontingent, men der kan evt. blive opkrævet et beløb til afholdelse af ekstraordinære nodeudgifter, kordragter el.

 

Kontakt:

Evt. interesserede nye medlemmer kan henvende sig til

 

organist, Peter Lindhardt Toft på tlf. 61 65 63 33 el. peterlindhardttoft@gmail.com

 

 Kirkens voksenkor

 

 

 
 
 
SITEMAP:VelkommenOm Bjergby-MygdalGalleriGudstjenesterMenighedsrådSognepræstenAnsatteSognehusetArrangementerSogneudflugtKorKonfirmation 2018BeretningerSeo (IKKE SLETTE!!)SogneeftermiddagFællesspisningFamiliegudstjenesterMandagscafé